Hoofd, hart en handen

hoofd-hart-en-handen

Hoofd, hart en handen vormen drie leiderschapsdimensies waarmee je een solide basis legt voor het creëren en versterken van vertrouwen. Ben je het met me eens dat een team of organisatie niet duurzaam kan functioneren als zij haar leidinggevende niet vertrouwt? En ook andersom? Is het als leidinggevende een zekere weg naar mislukking als je jouw medewerkers niet vertrouwt? Ik heb een E-book geschreven waarin ik uitleg hoe je het verschil kunt maken door zelfkennis (hoofd), verbinding (hart) en actiebereidheid (handen) te integreren in jouw leiderschapsstijl.

Jarenlang deed ik onderzoek naar leiderschap en persoonlijke ontwikkeling. Ik heb geprobeerd voor mijzelf structuur te scheppen in alle informatie en kennis die ik verzamelde. Zo ontstonden voor mij duidelijkheid en dwarsverbanden. De inzichten en technieken die daar het resultaat van zijn, heb ik beschreven in dit E-book. Daar voeg ik ruim vijfentwintig jaar praktijkervaring aan toe. Daarin heb ik kunnen toetsen wat voor mij het beste werkt. Voor jou, als lezer van dit E-book, levert dat een belangrijk voordeel op. Je hoeft namelijk niet zelf al die boeken te lezen, trainingen te volgen of workshops bij te wonen.

Voor wie?

Dit E-book is bedoeld voor alle leiders die zichzelf en hun team of organisatie willen versterken. Ben je als leidinggevende al door de wol geverfd? Of lees je veel managementboeken? Dan zul je misschien weinig nieuwe inzichten opdoen. Hopelijk vind je het dan de moeite waard over mijn persoonlijke ervaringen te lezen. Heb je nog niet zoveel ervaring als leidinggevende? Mogelijk kan dit E-book je dan inspireren om dingen uit te proberen. Toepassing van slechts één tip uit dit E-book kan al het verschil maken om jou te helpen een stap in de goede richting te zetten.

Wat levert het lezen van dit E-book je op?

  • Je krijgt inzicht in drie dimensies van leiderschap: hoofd, hart en handen. Ze zijn van belang om vertrouwen binnen jouw team of organisatie te creëren en te versterken. Op een manier die bij jou past.
  • Je snapt waarom verbinding tussen jouw hoofd, hart en handen jou als leidinggevende effectief maakt.
  • Je begrijpt wat jij als leidinggevende kunt doen om je leiderschapskwaliteit met hoofd, hart en handen te vergroten.
  • Je krijgt praktische suggesties om jezelf en de interactie met jouw team of organisatie te versterken.

Gratis downloaden

Je kunt het E-book ‘Hoofd, hart en handen’ gratis downloaden op mijn E-books pagina.

Hulp bij versterking van je hoofd, hart en handen

Als je een nadere toelichting wilt op mijn tips over leiderschap of wilt sparren hoe de inzichten uit dit E-book jou kunnen helpen, hoop ik dat je me weet te vinden met behulp van de gegevens op mijn contactpagina. Kijk ook eens naar mijn andere E-books ‘Verbinding als vaardigheid‘ of ‘Teamcraft‘ met tips om samenwerking te stimuleren en de mening van anderen te betrekken in je besluitvorming, zonder je eigen richting te verliezen.

1 gedachte over “Hoofd, hart en handen”

  1. Pingback: Verbinding als vaardigheid | Paul Stroomer Coaching & Advies

Reacties zijn gesloten.