Whatever you are, be a good one.

Wat je ook bent, wees een goede.

William Makepeace Thackeray

Ervaringen

Op deze pagina lees je over de ervaringen van mensen met wie ik werkte.

Paul stelt je meteen op je gemak met zijn rustige, vriendelijke en open houding. Het lijkt alsof hij geen vooropgezet plan heeft, wat zorgt voor een ontspannen sfeer. Maar ondertussen is hij vakkundig bezig met het aan elkaar rijgen van alle losse kraaltjes aan informatie die hij van je krijgt en speelt hierop in. Hij luistert heel aandachtig, deelt wat hij voelt en stelt precies de juiste vragen. Aan het einde van onze gesprekken lag er steeds een mooie kralenketting op tafel. Hier kon ik waar nodig zelf nog meer verdieping in zoeken met behulp van de tools die Paul aanreikt in de vorm van vragenlijsten en oefeningen. Zeer waardevol om met Paul in gesprek te zijn. Het heeft mij heel erg geholpen. Dankjewel!
Cindy
Zorgprofessional
Paul is een vakman die als geen ander de kunst verstaat om het zakelijke persoonlijk te maken en andersom. Dat maakt zijn interventies dubbel waardevol: je gaat beter presteren als organisatie en als mens. Wij hebben hem gevraagd ons zowel te ondersteunen bij de ontwikkeling van ons bedrijf Salmay communicatie als om een belangrijke pitch voor te bereiden. Hij raakte tijdens een lange sessie aan zee aan onze diepste drijfveren en haalde de meest oorspronkelijke ideeën naar boven. Met creatieve werkvormen, geduldig doorvragen (zijn timing is perfect) en intelligent (samen!) te analyseren. Zo werd niet alleen ons toekomstbeeld duidelijk, we wisten ook precies hoe we van onze (toekomstige) klanten de gelukkigste van Nederland en ver daarbuiten konden maken. Ik beveel Paul echt van harte aan. Hij paart een oprechte belangstelling aan praktische technieken en is oplossingsgericht gedurende het hele proces. En bovenal een buitengewoon sympathieke kerel.
Fred
Ondernemer
Paul is authentiek. Hij is heel gedreven om als coach het beste uit je naar boven te halen. Paul is een gevoelsmens. Samen met zijn enthousiasme en eerlijkheid komt dat het resultaat van zijn coaching zeker ten goede!
Mandy
Talent Manager
There is one word that epitomises this man … POWER! It has been an absolute pleasure to work with Paul. He is soooo passionate about what he does, gives his full self, love, connection and power to get the best out of the person in front of him. Paul is the total package - an excellent coach.
Bradley
Coach
Paul is a powerful man, his energy is beyond limits and who knows where it will drive him. I am glad I have a special connection with him. As a coach, Paul is very intuitive, fast and sharp in his understanding. He sees things before you ever notice. Totally recommended!
Catherine
Program manager
I had the chance to be coached by Paul during our CTI courses and could experience how unique his coaching style is. Paul really cares about making an impact in you as a coachee, so he naturally excels in terms of listening skills and creating that personal and trusted connection. He put all of his passion and energy in every coaching session in order to drive you beyond your limits. I really enjoyed being coached by Paul!
Vincent
Customer Insights Manager
Je hebt mij echt over de drempel geholpen en mij enthousiast gemaakt. Nogmaals veel dank!
Monique
Executive Coach
Bedankt voor je begeleiding. De spiegel die je me voorhield zal ik niet snel vergeten.
Rob
Productie Manager
Tijdens de dynamische gesprekken kwamen veel nuttige inzichten en ideeën naar boven. Ik heb veel aan de coachsessies van Paul gehad en ben hem enorm dankbaar.
Estée
Adviseur
Bedankt voor de fijne samenwerking en coaching. Ik heb hier veel van geleerd.
Harry
Productie Manager
Op een creatieve en heel betrokken manier, heeft Paul mijn denkproces gestimuleerd en gestructureerd. Ik kreeg zijn volle aandacht. Doordat hij mij op een ongedwongen en speelse manier vragen stelde, werden mijn ideeën en opties inzichtelijk. Hij bracht structuur aan, zodat ik overwogen keuzes kon maken en daarna zelf weer verder kon. Ik kan Paul van harte aanbevelen.
Monique
HR Expert